lørdag 18. februar 2012

Nyt en deilig dag i Urdihuset
Møteplass

Ser du etter en møteplass til ditt neste møte eller kurs? Vi har frokosten klar kl. 0815 med nystekte rundstykker, modne oster og marmelade. Nytrukket kaffe lukter herlig i hele huset og dagen kan forsiktig begynne. Det mener vi er en passende start på en god dag.


Dagtid: 0900 - 1600
Pris pr. pers: 580,-
Inkludert i prisen:

 Møterom
Kaffe/te hele dagen
Frokost
Frukt
Lunsj
Dagens bakst
Videokanon
Trådløst nettverkstilkobling
Tegnetavle
Barnedåp

Urdihuset fine lyse stuer egner seg godt til feiring av barnedåp. Vi har alt du trenger for å skape en fin ramme rundt den store dagen om du vil gjør vi huset klart til dere kommer. En hyggelig servitør kan hjelpe til med servering og oppvask slik at mor og får kan kose seg med barn og gjester.

Tid: Søndag
Leiepris: 5000,-
Oppdekking og personal 2500,-
Inkl. blomster, servietter og lys

Selskap

Nesten hver fredag er det noen som feirer en rund dag i Urdihuset. I år er det kanskje din tur? Husets store lyse rom med gode takhøyde sammen med deilig mat og drikke er noen av det som gjør stedet til et godt festlokale. At det er en koselig eplehage bak huset er jo også bra på dager når solen skinner. Ps! Det er plass til store dansere også ;-)I Urdihuset velger du selv om vi skal gjøre klart til gjestene dine kommer. Vi kan selvsagt hjelpe til underveis med oppvask og rydding.. eller du kan gjøre det selv.

Tid: Fredag
Leiepris: 6500,-
Personal: 360,- pr. time
Fotostudio

Trenger du lokaler til fotografering? Urdihuset har hvite vegger og gulv i flere av de store stuene og god belysning. Derfor er det flere av byens fotografer som leier huset til ulike fotoprosjekt. På sommerstid er også uteplassen foran og bak huset i bruk.


Tid: Alle dager
Leiepris fra: 1000,-

God helg fra Janne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.