torsdag 1. mars 2012

Ledig på Sushikurs neste uke!


Alle kan lage deilig mat! Kom på kurs i Urdihuset og lær deg noen nye spennende retter. Du trenger ikke å lage maten selv men ser, lytter og prater med kokken. Og selvsagt får du smake litt underveis mens du nyter et glass vin eller eplemost fra hagen. Alle kursene kan holdes på
valgfri dag for grupper på minst 8 personer


SUSHI & TEMPURA  |  Torhild Sivertsen


På SUSHI & TEMPURA  bruker Torhild Sivertsen kun ingredienser av beste kvalitet, kombinert med sesongens friske grønnsaker. Resultatet blir fargerik og sunn mat som du kommer til å elske. På kurset lager hun også en nydelig sashimisalat, tempurareker og vegetariske vårruller. Kanskje får dere en liten sang til måltidet..


Kursdato: 7. mars
Kurstid: 1800- 2200
Pris: 1550,-



TAPAS   |  Torhild Sivertsen

På TAPAS lærer du å lage seks deilige retter som er perfekt sammen eller du kan også servere dem hver for seg som en liten smårett eller lunsj. Salat, nybakt brød og dipper hører også med til tapas. Torhild Sivertsen velger ut rettene etter sesongens beste råvarer. Kanskje synger hun også en liten sang også.

Kursdato: Valgfri dag
Kurstid: 1800- 2200
Pris: 1550,-



4- RETTERSMIDDAG  |  Torhild Sivertsen

På 4- RETTERS MIDDAG får du tips om hvordan du forbereder og gjennomfører en deilig middag.. også når du selv er en av gjestene. Scampi, Kveite, Kalv og sjokolade er kun noen av råvarene som benyttes på kurset. Torhild serverer en rett av gangen med passende vin til. 

Kursdato: Valgfri dag
Kurstid: 1800- 2200
Pris: 1550,-


SUPPE & BRØD  |  Janne Gullaksen

På SUPPE & BRØD lærer du å lage tre ulike supper. Men egentlig kan du lage alle tenkelige supper etter dette. Janne Gullaksen lager Fridas gule tryllesuppe, Paprika & Cherrytomatsuppe og Thaisuppe med scampi & grønnsaker. Vi lager passende tilbehør som brød og garantert nye dipper du ikke har smakt før.

Kursdato: Valgfri dag
Kurstid: 1800- 2200
Pris: 1050,-


TAPASLUNSJ   |  Janne Gullaksen

På TAPASLUNSJ lærer du å lage fire deilige retter som er perfekt sammen og gir en deilig lunsj. Salat, nybakt brød og rører hører også med til tapas. Janne Gullaksen velger ut rettene etter sesongens beste råvarer, men det er selvsagt lov å komme med ønsker.
Kurset inkluderer kaffe/ te og hjemmelaget konfektkake.

Kursdato: Valgfri dag før kl. 1400
Kurstid inkl. spising ca 3 t
Pris: 650,- pr. person



KAFFE & KONFEKT   |  Janne Gullaksen

På KAFFE & KONFEKT lærer du å lage konfekter av blant annet sjokolade, nøtter og frukt.

Melkesjokoladetrøffel naturell og variert
Konfektkake med kremost og sjokoladetrekk  
Peanøttkake med havsalt og chili.

Kaffedrikkene baserer seg på espresso og blir smakstilsatt med melk, sjokolade, is med mer og gjør kaffen til en liten dessert om du vil. Noen av konfektene får du med hjem i fine glass.

Kursdato: Valgfri dag
Kurstid inkl. spising ca 2 t
Pris: 650,- pr. person



Påmelding & bestilling  

E- post: janne@urdihuset.no  |  tlf: 48 16 22 13
Betaling: Kort eller kontant på kursdagen.

Du kan kjøpe gavekort til de ulike kursene.
Jeg sender det gjerne til deg i posten med faktura.
Gaven til den som har alt eller til en som fortjenes en oppmerksomhet.

Alle kursene holdes i Urdihuset
Michael Krohnsgt. 62 5057 Bergen
Tlf: 48 16 22 13



Vi sees på kurs!
Hilsen Janne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.