tirsdag 12. juni 2012

AKT TEGNING


NYHET!

Nytt spennende kunstkurs til høsten i Urdihuset

 
Alle kurs som holdes Urdihuset tester vi ut på ulike måter før vi setter de opp i vår kursplan. I forbinedelse med det nye kurset i AKT TEGNING med Elin Ambika Haugen som modell og Marit Løvstakken som kursholder trenger vi 8- 10 kursdeltagere som vil delta på et 1, 5 timers testkurs tirsdag 19. juni. Vil du være med?
Gratis kurs

Vil du delta på testen  i AKT TEGNINGKURS? Kurset er gratis.
De 10 første (ønsker 5 menn og 5 damer) påmeldte får plass. Etter kurset ønsker vi en kommentar eller tilbakemelding på hvordan din opplevelse av kurset var. Og forslag til endringer eller forbedringer setter vi selvsagt pris på. Kurset inkluderer alt materiell og skissene du lager får du med deg hjem. Lett servering i pausen.

Dato: Tirsdag 19. juni
Kurstid: 2000- 2130
Pris: GRATIS!

Påmelding til janne@urdihuset.no

Under ser du kursene omtrent slik de vil se ut til høsten.

AKT TEGNING  |  Elin Ambika Haugen

Å prøve seg på å tegne akt-modell er for de fleste en annerledes og stimulerende opplevelse. Vi tilbyr en liten smakebit av noe som har vært sentralt i kunstverdens og kunstneres historie – nemlig å øve seg på å se ved å studere menneskekroppen. Ved å eksperimentere med noe helt nytt, gir akt-tegningsøkten muligheten av en grenseoverskridende opplevelse som utfordrer og beriker. Med engasjement og profesjonalitet, og i en atmosfære av nysgjerrighet, lek og læring, veiledes tegneøktene av kunstner og kunstlærer Marit Løvstakken og aktmodell Elin Ambika Haugen. Kun 10-12 deltagere pr. kurs. Kurset krever ingen forkunnskaper, men det kan godt brukes som et videre kurs etter gjennomført akrylkurs der abstraktmaling og tegning kan kombineres. På selve kurset er det kun tegning ikke maling. Lett servering i pausen.

Kursdato: Høst 2012, dato kommer

Tid: 1900- 2200 begge dagene
Pris 4200,-  Inkl. papir og tegnesaker

AKT TEGNING  |  Elin Ambika Haugen


Dette kurset er ment for firma/vennegjenger eller familier som ønsker en utfordring innen kunstens verden. Kort innføring i akttegning med påfølgende skissearbeid av modell Elin Ambika Haugen. Hver deltager lager flere skisser og  bearbeider en av dem til «ferdig resultat» Gruppe på minst 8 deltager. Dette kurset kan gjerne kombineres med et deilig måltid og god vin.

Kursdato: Etter ønske

Kursvarighet: 1 t 30 minutter
Pris: 1250,- pr deltager inkl. papir og tegnesakerFlere kurs fra Urdihuset finner du her

Hilsen Janne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.