tirsdag 26. juni 2012

Suppe på NORSKE jordbær..


Jeg fant de på butikken i går.. de første NORSKE jordbærene. Hele denne våren har jeg skrytt av de fine jordbærene vi har fått tak fra utlandet, men i går var det hele avklart. Norske JORDBÆR er de aller beste. Fargen, størrelsen, og fasongen. Søte og saftige... sånn skal gode jorbær SMAKE


Kjøp mange kurver nå som de endelig er i butikken. Og har du noen til overs kan du lage denne deilige

JORDBÆRSUPPEN





Oppskrift ca 8 porsjoner
500 g jordbær
8 ss akasiahonning
4 ss vann
3 dl fløte
1 ss vaniljesukker


Fremgangsmåte
Kok bærene med vann og akasiahonning i 5-7 minutter og kjør i blender til det er en fin suppe. Avkjøl før du fordeler suppen i skåler. Ha i en liten dæsj med pisket krem. Det er i kremen vaniljesukkeret skal ;-) og husk å bruke skikkelig vaniljesukker med ekte vanilje.



Hilsen Janne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.