lørdag 1. desember 2012

Dorull?? Nei VÅRRULL!Romjulsvikarene er på plass! MAT skal de lage men de skal ikke lage tradisjonell julemat nei.. På menyen står det doruller, gratinerte scampi og salmalaks, thaisuppe med kylling og mye mer. Bildene i hele julens serie om ROMJULSVIKARENE er det fotograf Tove Lise Mossestad som har tatt mens alle klærerne jentene har på seg er fra Pomp De Lux. På tirsdag 5. desember starter Pomp De Lux høstens store salg med 50% avslag.

Mens vi venter på ROMJULEN så pynter vi epletrærene i hagen til Urdihuset med julekuler og annen julepynt fra i fjor. Vi koser oss med EPLEGLØGG og har det kjekt sammen i pauseneRiktig plassering er viktig mener Marte, akkurat som moren sin tenker Susanne..Maria!
Mer EPLEGLØGG. Maria fikser det..Bedre enn kakao faktisk!


Pynte pynte.. men ka skjer der borte? Marte har fått mer gløgg og da er det ikke mer igjen til oss!
Hun gjør noe rart med munnen sin Susanne, hun tuller med oss, hun erter..MARIA?? Maria! Vi må ha mer EPLEMOST. Maria må hente mer.. vi vil ha akkurat den samme som sist sier Ida.Det neste alltid sånn at de der lang opp smaker bedre.. så da tar jeg en sånn, Ida merker nok ikke det..
Eplegløgg
God eplemost fra Urdihusets hage
Litt kanel
Litt ingefær
Litt akasiahonning

Kok opp og la trekke i 5- 10 minuter
Server i store fine kopper
Sara Reed har laget de koppene som vi drikker av. Hun har laget de helt selv med hendene sine og satt en øyenstikke på utsiden. Inne på Urdihuset selger de koppene og noenganger har de t- lys oppi koppene Merkelig! Koppen med lys i..Neste gang du treffer oss her på bloggen skal vi være med på akttegningskurs. I Urdihuset kommer det noen gangen nakne damer og de er der slik at andre kan tegne på dem. Tegner de andre på damene eller er det på arket kanskje.. Ikke vet vi..
Hilsen ROMJULSVIKARENE


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.