mandag 12. august 2013

PAPRIKA & CHERRYTOMATSUPPE


Paprika & cherrytomatsuppe

10 porsjoner
1 kg paprika ca. 8-10 stk
200 g pepperoni/ choritzo
6 ss ajvar paprokapure, gjerne HOT og bruk mer om du vil
100 g meierismør
1,5 kg cherrytomater/ hermetiske tomater
6 ss søt chilisaus
2 dl soyasaus
3 terninger høsebuljong
1, 5 L vann
1 L fløte

Sånn kan du gjøre det
Kutt paprika i store biter og ha i smøret sammen med honning i 10 min. Hell i hot avjar, søt chilisaus, cherrytomater, pølse, vann, buljong og soyasaus. La alt koke/ trekke i 1-3 timer. Kjør alt med stavmikser og hell i fløte. Litt mer stavmiksing. Alle ingrediensene kan økes litt etter som hva du liker. Urter som timian, oregano og persille smaker godt i suppen. Server suppen toppet med parmesanost  eller noe annet du liker. Suppen kan godt fryses

Hjemmebakt flettebrød til + litt urtesmør?



Syltetøyglass 225 ml. 20,-
Lykke til, hilsen Janne og Cecilie


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.