mandag 12. august 2013

JULEBORD I URDIHUSET 2013


Julen kommer i år også garantert.

Julemeny 2013
November & Desember

Pinnekjøtt av lam servert med kålrabistappe, sjysaus og mandelpoteter
350,- pr. pers. for 1 servering
410,- pr pers. for 2 serveringer
 
Svineribbe med sprø svor, rødvinskokt rødkål, raus saus, mandelpoteter og tyttebærsyltetøy
350,- pr. pers. for 1 servering
410,- pr pers. for 2 serveringer
 
Lutefisk med ertestuing, bacon og mandelpoter
350,- pr. pers. for 1 servering
410,- pr pers. for 2 serveringer
 
Dessert
Vaniljepannacotta med lettkokte epler og kanel
Kr. 85,-
 


3- retters julemeny
Forrett
Jordskokksuppe med sprøstekt fenalår

Hovedrett
Urteposjert hjort
Balsamicobakt rødløk, timian ristet sopp og cherry saus

Dessertvalg
Sjokolade creme brulee med bær salat
Mascarpone – pasjonsfrukt delice med sprøtt bakverk
Vaniljepannacotta med lettkokte epler og kanel

575,- pr. person 



Kokkens juletapas
Her setter kokken sammen en deilig miks av retter inspirert av julens gode råvarer. Juletapas serveres som buffet eller anrettet på tallerken.

395,- pr. person


Eplegløgg
Eplemost fra hagen med ingefær, kanel og honning.

45,- pr person
65,- pr. person m/ konjakk
 

 
Kake
Krydderkake med epler, serveres med krem
45,- pr. person


Julens lunsjmeny 2013
Modne oster, nøtter, frukt og eplesyltetøy
Hjemmelaget skalldyrsalat
Stangekylling bakt i seranoskinke med avokadokrem
Julens utvalgte skinker
Brokkolisalat med rosiner og bacon
Nystekte rundstykker,brød og epleaioli
Eplemost fra hagen
Husets sjokoladetrøfler til kaffen

445,- inkl. leie og personal kl. 12-14

Urdihuset Catering leverer også mat hjem til deg

BOOKING & VISNING?
Ta kontakt med oss for å finne dato for festen eller avtale dag for visning:
cecilie@urdihuset.no
98651398

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.