mandag 20. januar 2014

CECILIE, EN LITT UVANLIG REGNSKAPSFØRER


Cecile (sjefen for regnskap og booking og mye mye mer i Urdihuset..) lager verdens beste kornblanding med honning, kardemomme og flere andre gode SMAKER. Denne serveres nå fast til frokosten på dagmøter i huset fra 0900 og gir helt klart litt ekstra energi til både det ene og det andre..

Trenger du MØTEPLASS?

Dagtid: 0900 - 1600
Pris per pers: 595,-
Minimum 6 personer
Inkludert i prisen:
Møterom
Videokanon og lydanlegg
Trådløst nettverkstilkobling
Tegnetavle
Kaffe/te 
Frokost
Frukt
Lunsj
Dagens bakst
 


Cecilie deler gjerne oppskriften på frokostblandingen, ja når hun ikke er opptatt med fordeling av ledige festdager til kommende 40- og 50- åringer så klart..

OPPSKRIFT
250 Havregryn
50 Linfrø
50 Solsikkekjerner
25 Sesamfrø
100 Valnøtter
50 Mandler
50 Hasselnøtter
1 dl Eplemost fra Spilde helst.. den selges i Urdihuset :-)
25 Sukker
Litt Maldonsalt
Kardemomme
Kanel

Grovhakk nøttene og bland alt i en stor bolle, la gjerne blandingen stå noen timer før du steker alt i langpanne i ovnen på 200 g. Bruk bakepapir. Vend blandingen hvert 10. minutt til alt er gyllent brunt. Ha det over på et kjøkkenhåndkle på disken og avkjør. Oppbevar kornblandingen i en fin krukke med lokk.

ENKELT!

Foto: Øyvind Ganesh på spennende matfotoprosjekt for TENDENS
Nytt TENDENS kommer sammen med Bergens Tidende første uken i mars og kan også leses på nett: www.tendensnett.no

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.