mandag 6. januar 2014

MØTEPLASS I BERGEN MED SJARM & SMAK



Dagen i Urdihuset starter alltid med nytrukket kaffe, varme rundstykker og deilige oster toppet med eplesyltetøy. Denne uken begynner Petter Beyer å jobbe på kjøkkenet til Urdihuset. Og du kan glede deg til ny god SMAK på både frokosten og lunsjen.

F R O K O S T N Y H E T !   Cecile (sjefen for regnskap og booking i Urdihuset og mye mye mer..) lager verdens beste kornblanding med honning, kanel og flere andre gode smaker. Denne serveres nå fast til frokosten og gir ekstra energi til arbeidsdagen.


Kurs & konferanse i Urdihuset
Dagtid: 0900 - 1600
Pris per pers: 595,-
Minimum 6 personer
Inkludert i prisen:

   Møterom
   Dagens bakst
   Videokanon og lydanlegg
   Trådløst nettverkstilkobling
   Tegnetavle
   Kaffe/te 
   Frokost
   Frukt
   Lunsj

 
Booking
Ta kontakt med Janne eller Cecilie
janne@urdihuset.no/ mob. 48 16 22 13
cecilie@urdihuset.no/ mob: 98 65 13 98

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.