fredag 3. januar 2014

NY KOKK I URDIHUSET!

Petter Beyer kan lage mat, GOD MAT!
8. januar er han på plass i Urdihuset og skal i tillegg til å lage god mat utarbeide årets MENY og lære fra seg litt kokkekunster til resten av gjengen på kjøkkenet

Foto: Francisco Munoz

NY STUE - Petter Beyer`s meny
Petter vil ha egen stue og det skal han få.. Stuen som vender ut mot bakhagen og som i dag er svartmalt skal pusses opp i januar og vil i slutten av måneden være helt ny! Mye lysere og med nye møbler som gir god sitteplass til 24 gjester ved 3 runde bord. Gode stoler skal vi kjøpe slik at du kan slappe av og nyte Petters 5- retters sesongmeny. Du kan muligens få noen hint om hva menyen inneholder men her skal vi overaske deg med digg mat der SMAK er eneste prioritering. VIN til maten får du selvfølgelig..

HAGESTUEN kan du booke mandag- torsdag
Pris kommer..
....,- SMAK + VIN


Og hvem er egentlig Petter Beyer?
Petter Beyer jobbet for Eivind Hellstrøm da Bagatelle var flaggskipet i Norsk gastronomi og var siden med å starte Gastropuben Jacobs Bar og Kjøkken etter noen års herjing på Potetkjelleren som sous Chef. Etter 3 år på Jacobs, et nordisk mesterskap og en  årets sjømatkokktittel rikere dro Petter til Paris for å jobbe for den norske Ambassadøren, samt. Neobistroene le Chateaubriand og le Verre Vole'. Nå 3 år etterpå, slutter Petter som kjøkkensjef på Jacobs for å begynne på nye spennende prosjekter.

2014 blir et år med mye GØY på kjøkkenet i Urdihuset og de gode SMAKENE er det du som skal få!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.