tirsdag 14. januar 2014

STORE & SMÅ SELSKAP

BARNEBURSDAG & MATKURS
PÅSTAND: Ungene elsker å være i Urdihuset! Vi tror det er fordi her kan de bestemme litt selv og kan bevege seg fritt i de store stuene. Løpe litt, danse litt, turne litt eller gjemme seg for husspøkelse Frida eller de andre vennene sine ;-) De neste årene kommer det flere tilbud for barn i Urdihuset og vi starter 2014 med å tilby barnebursdager med ulike aktiviteter. Ungene vet hva de vil ha og vi prøver så godt vi kan å få det til.. Matkurset MAT & ENERGI er satt opp i sommerferien og påmeldingen er startet.
  


 
 
BARNEBURSDAG
 
PIZZA&  KINO eller TACO & DISCO eller...
Bursdagsfeiring er først og fremst på søndager, men andre dager kan gå hvis det er ledig plass. Bursdagene varer 2,5 t og passer for bar fra 9 år.  Merk! Booking tidligst 4 uker før feiringen
 
MAT + AKTIVITET
4950,- for 12 personer inkl. valgfri meny og aktivitet
350,- pr person ved flere enn 12 personer
Begge menyene er inkl. isbuffet

 
Aktivitet 1  |  KINO
Se favorittfilmen din på kjempestor vegg. Alle barna får ligge/ sitte på gulvet på skinnfeller med masse deilige puter. I baren er det popcorn, chips og smågodt
Merk! Film må medbringes.
 
Aktivitet 2  |  DISCO
Skikkelig diskomusikk på høyt volum. Vi danser og koser oss. I baren er det popcorn, chips og smågodt.
 

Menyvalg 1  |  TACOBUFFET
Takoskjell, lefser, krydret kjøttdeig, ost, rømme, guacomole,  friske grønnsaker og salat. I kjøkkenet lager vi vedens beste jordbær og bringebærsmudi.

 
Menyvalg 2  |  PIZZABAKERI
Alle lager sin egen deilig pizza i kjøkkenet sammen med pizzakokken. Du velger fyll som pepperoni, kjøttboller, skinke, paprika. Rømmedipp som topping til de som vil ha det.
 
Begge menyene inneholder mat, drikke, 3 typer smågodt, popcorn og isbuffet med kuleis i kjeks.
 

 

 
 
MATKURS FOR BARN
Lære barn om matkultur, råvarer og hvor de kommer fra, matlaging, matglede, smaker, matplanlegging og middagshumør. Målet er at matglede og læring gjør barn i stand til å ta bedre og sunnere matvalg og trives med å spise god mat sammen. 
 


MAT & ENERGI  |  Janne Gullaksen
MAT & ENERGI skal barna lære å lage god mat. Vi lager 2 lunsjmåltid og 2 middager med fokus på næringsrike råvarer og god smak. Fisk og magert kjøtt er noen av råvarene vi skal bruke sammen med fargerike grønnsaker, frukt og urter. Barn kan godt lage middag til familien allerede i 10- 11 års- alderen dersom de er interessert i matlaging og trygg på hvordan det skal gjøres. Ikke minst er det viktig at barna er trygge på hvordan kjøkkenutstyret håndteres på en sikker måte.

Barna skal selv lage alle måltidene selv med hjelp. Det blir litt teori om råvarer og utstyr. Det er beregnet gode pauser hvor barna kan velge ulike kreative aktiviteter inne eller ute dersom været er fint. Kun 12 deltagere pr. kurs. Anbefalt alder: 10-12 år. Kurset koster 1250,- Prisen inkluderer kurs + forklær og deilig mat i 2 dager på Urdihuset + middag med hjem på kursdag 1

Kursdato: Sommer 2014
Kurs 1 Mandag 30. juni & tirsdag 1. juli (middag med hjem til familien på mandagen)
Kurs 2 Onsdag 2. juli & torsdag 3. juli (middag med hjem til familien på onsdagen)

Kurstid
Kl. 0900- 1500 begge dagene


Påmelding & bestilling  
E- post: janne@urdihuset.no/ tlf: 48 16 22 13
Betaling med kort eller kontant

Kursene & bursdagene holdes i Urdihuset
Michael Krohnsgt. 62  |  5057 Bergen  |  Tlf: 48 16 22 13

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.