torsdag 13. februar 2014

PETTER BEYER KOKER I HOP NOE GODT..



SMAKSMENY + VIN
Med dette konseptet ønsker vi å rette fokus på sesongens beste råvarer, og sette de sammen i nye og spennende kombinasjoner. Maten serveres sammen med god og spennende vin og helst naturvin. Vi setter menyene sammen kun få dager før selskapet skal være, etter å ha snakket med våre leverandører. For at opplevelsen skal bli best mulig er det derfor viktig å få vite om allergier og andre ting som krever spesiell oppmerksomhet, slik at vi kan gjøre endringer om nødvendig. SMAKSMENYEN kan bestilles for 12-24 personer og serveres i Hagestuen på mandag –torsdag, hvis ledig kan helgedagene også benyttes. Leie og personal er inkl. i prisen, det er også vin til maten

Snacks
Grønnsaker
Sjømat
Kjøtt
Dessert

Skillingsbolle & geitost til kaffen
1950,- per person


Ta kontakt med Janne eller Cecilie for booking
janne@urdihuset.no/ mob. 48 16 22 13
cecilie@urdihuset.no/ mob: 98 65 13 98
Hilsen Janne og Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.