torsdag 20. mars 2014

GODE DAGER I ITALIA..


Vinkjelleren på hotellet :-)
 
 
MALEKURS & VIN TIL MATEN i Italia 7. – 13. september
Janne Gullaksen holder MALEKURS & VIN TIL MATEN i Italia søndag 7. – lørdag 13. september. Dette kurset er et samarbeid med Janne Loga som driver livstilsmagasinet Living It på nett. Uken i Italia skal gi påfyll i form av god mat & vin, malekurs der du vil lære deg teknikker med akrylmaling på lerret som garantert gir fine resultater og ikke minst skal vi bli kjent med stedet og hverandre. La Morra er den vakreste byen i Piemonte, kjent for mat og vin i verdensklasse. Midt mellom noen av de best kjente vinrankene ligger designhotellet Palas Cherequio med service i særklasse og en uforglemmelig utsikt.

Hotellet er veldig fleksibel på frokosten. Dersom du føler for å sove lenge, så får du kaffe og en matbit når du ønsker det. Jayne og Roberto som driver stedet gjør alt de kan for at ditt opphold skal bli perfekt. Ta enten kontakt med oss eller spør dem direkte om du har noen behov. Hotellet ligger midt mellom vinrankene og er et ypperlig utgangspunkt for vakre spaser- eller løpeturer. Du velger selv om du tar med pulsklokke eller kamera.

Badehåndklær tilbys ved bassenget, så det trenger du ikke ta med. Malekurset deles opp i to grupper med to samlinger hver, pluss en ekstra workshop for de som ønsker det.


Aktiviteter
I tillegg til det som kursprisen inkluderer vil det komme tilbud om yoga, fotturer og andre aktiviteter etter hvert som vi ser hva deltagerne ønsker. Det er derfor viktig å gi oss et hint om hva du liker slik at vi kan komme med forslag/ tips knyttet til det. Her vil det være opp til hver enkelt å delta og det kan komme en liten kostnad på noen av aktivitetene


Hotellet
Palas Cerequio er et litt annerledes hotell enn de man tradisjonelt finner i dette området. Da det ble bygget for et par år siden var fokus på design og en følelse av luksus. Hotellet blir drevet av ekteparet Roberto og Jayne som gjør alt de kan for gjestene sine. Hotellet er delt opp i to, hvor den eldste delen har sett mot fortiden mens den nye delen har hatt blikket fremover. Alle rommene er vakre og romslige og passer fint for to. I tillegg til bassenget og området her med komfortable solsenger og utedusj finner vi også en stor hage og plasser til å slå seg ned med en god bok og en liten kopp eller glass både inne og ute. Her stopper tiden.

 
Området
Piemonte er for mange stedet for verdens beste viner og mat. Etter å ha levd noen år i skyggen av Frankrike har verden endelig fått øynene opp for de fantastiske og rene smakene vi finner her, men det er fortsatt fritt for den verste turiststrømmen. La Morra er en liten landsby plassert på en av de mange høydene i Piemonte. Området er idyllisk og utsikten uforglemmelig. I sentrum finner man en slakter, en dagligvare, et par småbutikker og selvfølgelig flere trattoria, enoteca og vinoteca. Fokuset for innbyggerne i området er definitivt mat og vin, og det både ses, luktes og smakes over alt. For de av dere som setter pris på enkle retter med fantastiske råvarer er dette paradis. September er også en spennende måned å være her, for da skal druene høstes.

Merk!
Fly og transport til hotellet er ikke inkludert i prisen og dette booker du selv. Vi hjelper å finne enkleste transport til hotellet.
UKEN I ITALIA
Vi har kladdet et program som du kan kikke på under. Her kan det komme små endringer og derfor sender vi ut endelig program først i slutten av juni. Det er selvsagt frivillig å delta på de aktivitetene som er satt opp.

SØNDAG
Deltagerne ankommer på ulike tidspunkt (hotellet disker gjerne opp med lunsj ved behov) Innsjekk fra kl 15, eller så fort rommet ditt er ledig
2000   Velkomstmiddag og informasjon på Palas Cerequio  

MANDAG
0800   Frokost
1000   Malekurs gruppe 1
1400   Vi spaserer opp til La Morra og spiser deilig lunsj
2000   Mat og vinkurs på hotellet
 
TIRSDAG
0800   Frokost
1000   Malekurs gruppe 1
1400   Besøk til vingård og Lunsj (kommer tilbake til produsent og restaurant)
2030   Vi spaserer opp til La Morra og spiser verdens beste Pizza, drikker herlig vin og koser oss rundt pizzaovnen
 
ONSDAG
0800   Frokost
1000   Malekurs gruppe 2
1800   Vi drar til vakre Monforte og tar en prosecco i solnedgang, spaserer rundt i gamle, smale gater, stikker innom vinbarer og spiser middag på La Salita

TORSDAG
0800   Frokost
1000   Malekurs gruppe 2
1400   Tur til Alba. Lunsj og Shopping
2100   Middag på hotellet

FREDAG
0800   Frokost
1000   SPA og lunch
1600   Maleworkshop for alle som vil
2100   Avslutningsmiddag på Bovio. Piemontes beste restaurant!
Vi går gjennom La Morra på veien for å nyte utsikten og et glass med bobler.

LØRDAG
0800   Frokost
Avreise 
Mer informasjon eller booking?
Det er bare å kontakte oss på mail eller telefon
 
MALEKURS & BOOKING
Janne Gullaksen
Mobil: 48 16 22 13
 
VIN TIL MATEN & OPPLEVELSER
Janne Loga Sandberg
Mobil: 97 13 09 70

 


Hilsen Janne & Janne
 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.