torsdag 24. april 2014

FERSKE VEGETARISKE VÅRRULLERIngredienser
Hjeresalat
Rukkolasalat
Agurk
Selleri
Gulrot
Kålrot
Sukkererter 
Vårløk
...eller noe annet du liker
RispapirSlik gjør du
Kutt opp grønnsakene i tynne strimler. riv salaten og skyll alt godt. Fyll en bolle med varmt vann, og bløttegg ett og ett rispapir i ca. 20 sekunder. Legg rispapiret på en fjøl. I denne varianten legger jeg først ett salatblad, så grønnsaker, i strimler + litt rukkolasalat.  Prøv deg frem med ønsket mengde. Rull tett sammen og brett inn sidene når du er litt over halvveis, rull så ferdig. Rullene kan godt lages noen timer før servering, men sett dem da i kjøleskapet med lett fuktig duk over. Server med peanøttsaus.


PEANØTTSAUS


Ingredienser
2 ss meierismør
1,5 ss kari paste eller karri
3-4 ss grovt peanøttsmør
1 -2ts sukker
1 boks kokosmelk  ca. 4 dl.
Litt salt


Slik gjør du
Varm smøret i en gryte og tilsett karripaste eller karripulver. Fres det i noen få minutter, tilsett så resten av ingrediensene og rør godt. La det kok opp, ikke koke lenge.  Som altid når du lage saus er det viktig å smake seg frem til den gode SMAKEN. Sausen kan gjerne brukes kald rett fra kjøleskapet.

 
 
Litt vanskelig å lage?
Kom på matkurs i Urdihuset så skal jeg lære deg dette og mye mer. Ferske vegetariske våruller lager vi på flere av kursene. Matkurs kan bestilles av gruppe på 8 personer eller flere og dere trenger ikke å lage maten selv. Jeg lager og forklarer mens dere drikke vin eller eplemost fra hagen. Selvsagt blir det litt å smake på underveis og etter kurset blir det buffet med alle de gode SMAKENE. Les mer om de ulike kursene?  Klikk på MATKURS øverst så får du hele oversikten.Booke matkurs?
E- post: janne@urdihuset.no/ tlf: 48 16 22 13 
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.