tirsdag 8. april 2014

MALEKURS BERGEN, OSLO & ITALIA

Rette etter påske er vi klar for en ny runde med malekurs, denne ganger også i Oslo, det er kun tre ledige plasser i Oslo mens i Bergen er det plass til en deltager til. I sommerferien arrangeres malekurs/ workshop i Urdihuset og det er 6 ledige plasser til dette kurset. I september er det 1 ukes kurs i Italia ;-) 8 ledige plasser til dette kurset
 

Alle kan lære seg å male!
De siste årene har det vært populært for bedrifter/ vennegjenger å male bilder sammen og dette tilbyr vi også denne våren. Se under EVENT for mer informasjon, Ta kontakt for forslag til gode kombinasjoner og pristilbud.


AKRYLMALING PÅ LERRET  |  Janne Gullaksen 
Vi tar for oss flere maleteknikker og materialer som skaper ulike strukturer og effekter i maleriet. Grunnleggende opplæring i maling med akrylmaling på lerret. Her kan du virkelig lære hvilke muligheter som ligger i akrylmaling. Kurset krever ingen forkunnskaper. Hver kursdeltager får male 2 bilder i str. 80x80. Garantert fine resultater! Lett servering i pausen. Kun 6-8 deltagere pr. kurs. Husk maleklær!


TID       1800-2200 begge dagene
PRIS      3800,- som inkluderer alt materiell til to flotte bilder
 
Kursdato Bergen
Tirsdag 18. og onsdag 19. februar, ikke ledig plass
Tirsdag 20. og onsdag 21. mai, 1 ledig plasser
 
Kursdato Oslo
Tirsdag 4. og onsdag 5. februar, ikke ledig plass
Tirsdag 6. og onsdag 7. mai, 3 ledige plasser


 

MALEKURS I SOMMERFERIEN
Om sommeren er det ekstra hyggelig på malekurs i Urdihuset. Kurset går da på dagtid og det er satt av ekstra tid til deilig sommerlunsj og er været bra maler vi ute i HAGEN.
Vi tar for oss flere maleteknikker og materialer som skaper ulike strukturer og effekter i maleriet. Grunnleggende opplæring i maling med akrylmaling på lerret. Her kan du virkelig lære hvilke muligheter som ligger i akrylmaling. Kurset krever ingen forkunnskaper. Hver kursdeltager får male 2 bilder i str. 80x80. Garantert fine resultater! Lett servering i pausen. Kun 6-8 deltagere pr. kurs. Husk maleklær!


TID       1000-1500 begge dagene
PRIS      3800,- som inkluderer alt materiell til to flotte bilder
 

Kursdato
Onsdag 25. og torsdag 26. juni


Janne Gullaksen holder MALEKURS & VIN TIL MATEN i Italia søndag 7. – lørdag 13. september. Dette kurset er et samarbeid med Janne Loga som driver livsstilsmagasinet Living It på nett. Uken i Italia skal gi påfyll i form av god mat & vin, malekurs der du vil lære deg teknikker med akrylmaling på lerret som garantert gir fine resultater og ikke minst skal vi bli kjent med stedet og hverandre. La Morra er den vakreste byen i Piemonte, kjent for mat og vin i verdensklasse. Midt mellom noen av de best kjente vinrankene ligger designhotellet Palas Cherequio med service i særklasse og en uforglemmelig utsikt.

Jayne og Roberto som driver stedet gjør alt de kan for at ditt opphold skal bli perfekt. Vi har satt opp frokost fra klokken åtte om morgenene, men dersom du føler for å sove lenge om morgenen, så får du kaffe og en matbit når du ønsker det. Hotellet ligger midt mellom vinrankene og er et ypperlig utgangspunkt for vakre spaser- eller løpeturer. Du velger selv om du tar med pulsklokke eller kamera.
Malekurset deles opp i to grupper med to samlinger hver, pluss en ekstra workshop for de som ønsker det.


Pris 18500,-
Prisen inkluderer opphold, malekurs (3 malerier), mat + vinkurs, 6 frokoster, 6 middag og vin til middagsmåltidet. Dersom man ikke ønsker å delta på malekurset koster turen 14300,-

Aktiviteter
I tillegg til det som kursprisen inkluderer vil det komme tilbud om yoga, fotturer og andre aktiviteter etter hvert som vi ser hva deltagerne ønsker. Det er derfor viktig å gi oss et hint om hva du liker slik at vi kan komme med forslag/ tips knyttet til det. Her vil det være opp til hver enkelt å delta og det kan komme en liten kostnad på noen av aktivitetene

Hotellet
Palas Cerequio er et litt annerledes hotell enn de man tradisjonelt finner i dette området. Da det ble bygget for et par år siden var fokus på design og en følelse av luksus. Hotellet blir drevet av ekteparet Roberto og Jayne som gjør alt de kan for gjestene sine. 


Hotellet er delt opp i to, hvor den eldste delen har sett mot fortiden mens den nye delen har hatt blikket fremover. Alle rommene er vakre og romslige og passer fint for to. I tillegg til bassenget og området her med komfortable solsenger og utedusj finner vi også en stor hage og plasser til å slå seg ned med en god bok og en liten kopp eller glass både inne og ute. Her stopper tiden.


Området
Piemonte er for mange stedet for verdens beste viner og mat. Etter å ha levd noen år i skyggen av Frankrike har verden endelig fått øynene opp for de fantastiske og rene smakene vi finner her, men det er fortsatt fritt for den verste turiststrømmen.


La Morra er en liten landsby plassert på en av de mange høydene i Piemonte. Området er idyllisk og utsikten uforglemmelig. I sentrum finner man en slakter, en dagligvare, et par småbutikker og selvfølgelig flere trattoria, enoteca og vinoteca. Fokuset for innbyggerne i området er definitivt mat og vin, og det både ses, luktes og smakes over alt. For de av dere som setter pris på enkle retter med fantastiske råvarer er dette paradis. September er også en spennende måned å være her, for da skal druene høstes.


Påmelding & bestilling  
E- post: janne@urdihuset.no/ tlf: 48 16 22 13
Betaling: Kort eller kontant på kursdagen.

Du kan kjøpe gavekort til de ulike kursene.
Alle kursene kan holdes i Urdihuset eller på ønsket adresse
Michael Krohnsgt. 62  |  5057 Bergen  |  Tlf: 48 16 22 13

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.