fredag 28. november 2014

LAM | LAMMET | LAMMENE?

Fotograf: Øyvind Ganesh/ TENDENS

Enkelt, kult og veldig godt! Skikkelig mørt lammekjøtt finner du på disse ribbene. Fres kjøttsiden i varm stekepanne med hjemmelaget persillesmør i 3 min til kjøttet har fått en brun steikeskorpe. Ta da lammekarreene i en ildfast form og stek videre i ovnen til kjøttet holder ca. 56 grader. I varm ovn på ca. 200 g skal dette ta omtrent 15 minutter men dette kan variere veldig så bruk steketermometer. Har du god tid er det bra om kjøtte får hvile under tørkle i minst 30 min etter at du har tatt det ut av ovnen.

Server kjøttet med sopp av et eller annet slag og poteter eller pure eller ønske. Kan anbefale jordskokkpure. Tips! Google JORDSKOKKPURET og se hva som kommer :-)

LYKKE TIL på en torsdag som kan brukes til å forberede fredagens romantiske middag

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.