onsdag 26. november 2014

SOPPEN!

Fotograf: Øyvind Ganesh/ TENDENS

UTROLIG god SOPP! Finn dem selv ute i naturen eller kjøp en blanding av ferske og tørkede sopp fra butikken. Bruk hjemmelaget persillesmør i wok og ha i den tørkede soppen i noen minutter før du har i resten av soppen. Fres lett og ha på litt soyasaus,  etter et minutt eller to heller du over kremfløte

Mye kremfløte? Da blir det soppsaus
Enda mer fløte + litt god kjøttkraft? Da får du en nydelig soppsuppe

Ønsker du å bruke litt edle dråper i stuingen kan du for eksempel ha i litt madeira før soya og fløten, la da soppen trekke sammen med madeiraen i noen minutter før du tilsetter soya + fløte.

SALT & PEPPER HEVER SMAKEN!

Server gjerne denne stuingen eller sausen til lammekarre

Fin høstkveld til deg..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.