fredag 12. desember 2014

FREDAGSPASTA


Kremet pasta med choritzo & tomatpesto
0,5 kg penne
3 dl kremfløte
200 g skikkelig god choritzo...

0,5 finhakket rødløk
Litt salt
 
Kok pastaen al dente og sil av vannet. Ha fløte, finhakket choritzo, løk og litt salt over pastaen i pannen og la det stå med lokk på svak varme i 5-10 minutter



Tomatpesto
0,5 kg semitørket tomat i olje
100 g skikkelig god parmesan
Ekstra parmesan til topping
2 store fedd hvitløk
1-2 rød chili
200 g peanøtter
1 potte basilikum
2 dl god olivenolje
Litt salt
Litt sukker
200 g ferske minitomater

Ha alle ingrediensene i en stor bolle bortsett fra de ferske tomatene. Kjør med stavmikser til en jevn blanding, kan godt være litt grov. Tilsett de grovhakkede tomatene og bland sammen

Kremet pasta serveres varm med pesto på toppen. Mye parmesanost har ingen tatt skade av så ta på rikelig

 


GOD HELG
Janne & Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.