fredag 2. oktober 2015

NYTT KURS! BOBLER + OST & SKINKER


Foto: Tove Lise Mossestad
 
BOBLER + OST & SKINKE  |  Pål Lothe Sæterdal
Har du lurt på forskjellene mellom Champagne, Prosecco og Cava? Vin med bobler, eller musserende vin, er den eneste vinen som kan brukes til alle type retter fra aperitif, forret, hovedrett og dessert. På kurset lærer du mer om boblene sitt opphav, druene, områder og produksjonsmetodene som gir oss den euforiske følelsen som Ikke rød og hvit vin klarer. Inkludert i kurset er det også en deilig buffet med gode skinker, modne oster, oliven, aioli, nybakt brytebrød og litt mer BOBLER

Kurspris 1150,-
Inkluderer kurs, smaking & god Italiensk mat
+ søtsaker til kaffen

Kursdato
Valgfri dag for grupper på 8 personer eller flere
 
Kurstid
4 timer eller litt lengre om dere vil det :-)
 

 
Påmelding
E- post: janne@urdihuset.no/ tlf: 48 16 22 13
Betaling: Kort eller kontant på kursdagen.
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.