tirsdag 3. november 2015

MALEKURS I ITALIA 30. APRIL - 7. MAI

FULLBOOKET! Ekstra kurs høsten 2016
 

 
 
Endelig er det klart for å fortelle mer om malekurset i Italia våren 2016
 
 
STEDET
Området vi reiser til heter Riccione og ligger på østkysten av Italia like ved Rimini som er en kjent badeby. Riccione byr også strandliv i tillegg til fin natur med olivenlunder og fruktgårder. Noen av gårdene har også vinproduksjon og på flere av gårdene lager de skikkelig god olivenolje. Dette er helt klart noe vi skal se/smake på uken vi er i Italia
 
 
 
BO & SYKLE
Hotellet som er valgt heter Belvedere og er et Sykkel & Spa hotell. Stedet er lyst og trivelig med fine rom så her bor vi godt. Marina som eier og driver hotellet har tilrettelagt stedet spesielt for syklister på alle nivåer men det er først og fremst aktive mosjonister man møter på hotellet. Hver dag tilbyr Marina 5 ulike sykkelturer med ulike distanser og vanskelighetsgrad. Turene sykler man sammen med en guide som er lokalkjent og andre gjester på hotellet. Vi kan delta på noen av turene de dagene det ikke er malekurs. Det er helt frivillig for den enkelte å delta på sykkelturene men denne uken kan du helt klart komme i bedre form om du vil det. Ønsker du ikke å sykle er det mange andre aktiviteter å velge mellom i området
 
 

AKRYLMALING PÅ LERRET | Janne Gullaksen
Vi tar for oss flere maleteknikker og materialer som skaper ulike strukturer og effekter i maleriet. Grunnleggende opplæring i maling med akrylmaling på lerret. Her kan du virkelig lære hvilke muligheter som ligger i akrylmaling. Kurset krever ingen forkunnskaper. Hver kursdeltager får male 3 bilder i str. 80x80. Garantert fine resultater.
Husk maleklær..

 
 
MARINAS LANDSTED
Selve malekurset skal holdes på Marina sitt landsted som er en 15-20 minutters kjøretur unna opp i en ås like utenfor Rimini. Stedet ble bygget omkring 19- tallet men det har aldri bodd folk fast i den store murvillaen. Det er ute i den luftige bakhagen vi skal holde kurset og herfra kan vi se utover store deler av Riccioneprovinsen og Rimini.
 
 

 
 
MAT & DRIKKE
Marina sørger for at gjestene på hotellet får i seg sunn, smakfull og næringsrik mat hver dag. Alle måltider frokost, sen lunsj + middag serveres som buffet bortsett fra en kveld når det er 4- retters middag ved bassenget og en kveld skal vi på grillfest med resten av hotellets besøkende/ syklister i hagen på Marinas landsted som er det samme stedet vi har malekurset. Til alle middagsmåltider serveres husets vin.

 

 
 
SYKKEL + OSTESMAKING
En liten sykkeltur unna hotellet ligger Mondaino som vi skal besøke og der skal vi smake på oster
 
 
 
 
 
KOKKEKURS
Det er lagt inn en dag med kokkekurs der vi skal lære mer om god italiensk mat. Vi skal selvsagt smake på bade maten og det blir så klart lokalprodusert vin servert til måltidet.
 
 
 
 
 
VIN + OLIVENSMAKING
Hotellet arrangerer ulike minikurs den uken vi er der blant annet pastakurs, vinsmaking, olivensmaking og flere andre inspirerende kurs
 

 
DATO
Vi reiser lørdag 30. april og hjem igjen lørdag 7. mai 2016 | FULLBOOKET 
Vi reiser lørdag 1. oktober og hjem igjen lørdag 8. oktober 2016 | 10 ledige plasser
 
 
PRIS
18500,- Prisen inkluderer alt som er beskrevet i teksten over av kurser og utflukter + alle måltider med husets vin til middagene. Det er fri bruk av sykler på hotellet dersom du vil bli med på noen av de guidede sykkelturene. Alt materiell til malekurset + transport hjem av de ferdige bildene.
Prisen gjelder pr. person ved 2 personer i dobbeltrom. Denne reisen anbefales for venner/ kollegaer og passer seg godt for kjærester. Det er mulig å bestille denne turen uten malekurset, ta kontakt for informasjon.
 
 
FLY & TRANSPORT T/R HOTELLET
Det enkleste og raskeste er å fly til Bologna. Derfra er det transport med bil, buss eller tog til hotellet og tar omtrent 1t og 30 min litt ettersom hva man velger. Prisene på fly ligger på 2000,- t/r.
Fly og transport til hotellet dekker du selv
 
 
NETTSØK & BILDER
Facebook: Belvedere Bike Hotel Riccione, her finner du kjempefine bilder som hotellet legger ut selv. Kos deg :-)
 
 
PROGRAM
Kommer!
 
 
PÅMELDING
..og spørsmål kan du sende til janne@urdihuset.no
Det er kun 10 plasser på denne turen og det er de første 10 som blir med..
 
 
Vi gleder oss
Janne & Cecilie
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.