MENY



 
Buffet er det nye tapas!
I mange år har tapas fått regjere som det eneste alternativet når stort utvalg av mat skal serveres som buffet. Vi tar sjansen og kaller det nettopp BUFFET! Kokkene velger retter etter sesong dersom du ikke selv står for valgene. Hver av rettene anrettes med passende tilbehør på store fat og i skåler. Hjemmelaget brød og urtemajones er inkludert i prisen og under finner du rettene du kan velge mellom. Nederst på siden finner du SMAKENE vi kan lever hjem til deg.
 

  • Thaisalat med biff og chili
  • Karamellisert scampi med koriander og lime
  • Brokkolisalat med eple og bacon
  • Reker med mango, ananas, vårløk og ris
  • Kyllingbryst med koriander og peanøttsaus
  • Mozzarellasalat med tomat, løk, fiken og grillet skinke
  • Bruchetta med aromasopp og fennikelsalat
  • Andebryst med honning og mandarinsalsa
  • Salmasalat med koriander og sukkererter
  • Oster med flatbrød, chutney og eplesyltetøy
  • Roastbiff av kalv med asparges og melonsalat
  • Saltbakte småpoteter med vårløk og urter
  • Kremet pasta med tomatpesto og choritzo


Kokkens lunsjbuffet (serveres før kl. 1400)
325,- per person
Kokkens middagsbuffet
425,- per person 

6 valgfrie retter
425,- per person
7 valgfrie retter
475,- per person

8 valgfrie retter
525,- per person

Servering som fingermat/kanapeer 3 varianter
Fra: 125,- per person

Et lite tips fra kjøkkenet..
La en av rettene fra buffeen være en deilig forrett som er servert når gjestene setter seg, det koster kun 75,- pr. person

 
Dessert
Hjemmelaget varm karamell helles over peanøttkake og vaniljeis + litt bær
125,- per person

 

40- årskrise?
Rett og slett en egen meny til jenter & gutter som fyller 40! Dette er en buffet med stor SMAK som serveres kald når gjestene er klare. Menyen kan også brukes til andre kritiske feiringer.

Chevresalat med mango, ristede valnøtter og pasjonsfruktdressing
Pannestekt kyllingbryst med peanøttsaus
Brokkolisalat med grillet spekepølse
Avokadosalat med soltørket tomat og parmesan
Sashimisalat med vårløk og sukkererter
Kremet pastasalat med reker og plommetomat
Hjemmelaget brød & basilikumsmør
 
Pris pr. person 395,-
Inkl. Tryllekake og kaffe/ te

Ønsker du flere retter?
50,- pr. person pr. ekstra rett
 
 



Grillbuffet
Sesongens høydepunkt! Kokken stiller med grill og sommervær.. Dere ordner med gjestene. Maten serveres inne som buffet

Urdihusets hjemmelagde grillpølse med urter og chili
Fylt okserull med urter og parmesan
Kreolske scampisalat med ananas
Andebryst med fennikel og appelsinsalat med koriander
Melon og aspargessalat med fetaost og passionsfrukdressing
Sashim av laks med ponzusaus og mangosalsa
Aromasopp med hvitløk og timian

525,- per person


Gryter
Chili Con Carne
Guacomole, rømme og tortillachips
 
Thailandsk kyllinggryte med paprika, sukkererter og squash
Ris

Fransk lammegryte med butterbeans 
Frisk salat med oliven og honningmarinerte tomater

Alle grytene serveres med hjemmelaget brød og urtesmør
345,- per person



Suppe
Paprika og cherrytomatsuppe med honning og chili
Serveres med oliven, brød og urtesmør
245,- per person



Nattmat
Skikkelig gode pølser i brød
45,- per person

 
Sjømat
Vi levere alt av sjømat på forespørsel. Skalldyrbuffet, krabbebord, rekebuffet, supper mm


 
Vegetar & Rawfood
Ønsker du  eller noen av dine gjester vegetarmat eller rawfood så fikser vi det med glede. Vi trenger bare å vite om det litt god til i forveien...
 


3- 4 og 5 retter
Våre tre- fem retters menyer kan variere etter sesongen. I all matlaging hos oss er SMAK i fokus og de gode råvarene tilberedes for å fremme dens smak. Våre menyer er appetittvekkende, spennende og fyller godt opp i en sulten mage.


Forrett
Sjøkrepssuppe og dillbrød og urtesmør
Kongekrabbesalat med urter og brød og paprikamajones

Hovedrett
Dagens hvite fisk, madeirasaus og sesongens grønnsaker
Lammekarre med løkkompott, eplesalsa
Kalvefilet med asparges, spinat og sopp med madeirasaus

Dessert
Mørk sjokolademousse og bringebær
Vaniljepannacotta med friske bær
Hjemmelaget karamell helles over peanøttkake og vaniljeis + litt bær
 

3- retter
575,- per person

4- retter
650,- per person

5- retter
725- per person

 

JULEMENY 2015

3- retters middag
Velg fisk eller kjøtt på hovedretten
 
Soppsuppe med urtekrem og chips av rotfrukt, brød og tomatsmør med chrevre
Filet av hjort eller bakt kveite med madeirasaus +  eple og rødløkskompott og bakte rotgrønnsaker
Hjemmelaget karamell og vaniljeis + litt bær og smuler av peanøtter og kokus
 
575,-
 

Kokkens julebuffet
1 Hjortefilet med rødbete og dillsalat
2 Kremet sjømatsalat
5 Brokkolisalat med eple og grillet spekeskinke
9 Kalvefilet med aromasopp, fenikkel og tyttebærchutney
10 Kveite på urtesalat og mangosaus
12 Oster med flatbrød og fikenmarmelade
14 Saltbakte småpoteter

450,-

Dessert
Hjemmelaget varm karamell helles over peanøttkake og vaniljeis + litt bær

125,-

Klassisk julemiddag
Pinnekjøtt eller svineribbe med tilbehør, 2 serveringer

645,- inkl. dessert


Eplegløgg
Varm eplemost fra Spilde smaker godt med krydder og honning når gjestene kommer til festen

45,- alkoholfri
65,- inkl. Cognac
 
 
 
 

Drikke må vi ha... med og uten alkohol
Urdihuset har ikke permanent skjenkebevilling og det skal vi heller ikke skaffe oss de første årene. MEN dersom du ikke ønsker å ha med drikke selv til ditt kurs eller selskap så kan vi  selvsagt fikse det.  Ansvarlig bartender fra Urdihuset er inkludert i prisen på drikken når dette kjøpes fra oss. Vi trenger 5 virkedager for å skaffe gyldig skjenkebevilling ved salg av alkoholholdig drikke. Ta kontakt for pristilbud på polvarer. Ellers har vi alltid EPLEMOST fra hagen på lager
 
Eplemost

100 ,- pr. flaske
 
 
 
 
SMAK HJEM TIL DEG- Catering
På kjøkkenet i Urdihuset lager vi mye god mat og leverer gjerne mat hjem til deg når vi har tid til overs. Vi anretter maten kjøkken ditt og bruker store tøffe porselensfat og skåler slik at maten ser like god ut som den smaker. Selvsagt rydder vi opp etter oss før vi haster videre. Fatene leverer du tilbake etter avtale. Maten kan også hentes i Urdihuset. Minimum antall for bestilling er 50 personer.